Posted by: teoandsethar | April 19, 2008

NLCCH

Teo klarte det! Han har som første norske whippet blitt Norsk Lure Coursing Champion! Han har deltatt på tilsammen 5 norske LC-prøver, og på disse har han fått med seg to BIF-seire og tre cert.

På tross av at jeg var rimelig spent på hvordan formen ville være etter 2 uker i bånd og minimalt med aktivitet pga vondt i en fot, innfridde Teo. Banen var uforutsigbar (noe som er svært avgjørende for Teo), lang og teknisk krevende – mao perfekt for Teo.

Teo og Adagio Just Whistle Foto: Jan E. Sandbæk

I første omgang startet Teo sammen med SLCCH Adagio Just Whistle (som også fikk cert og dermed ble N S LCCH). De løp et veldig bra løp og begge hadde få problemer med å komme seg gjennom banen på tross av noen seige oppoverbakker.

I andre omgang løp Teo mot Viper som da lå på førsteplass. I denne omgangen klinte Viper til og løp seg til en BIF-seier på sin første LC-prøve noensinne! Gratulerer!

Jeg var ikke like sikker på hvordan det hadde gått med Teo pga av en noe “snikete” start, men dommerne ble tydeligvis nok imponert over farten, viljen og styrken hans, så det holdt både til andreplass og championat-tittel!

Jeg har ofte sagt at jeg har verdens staeste whippet, og jeg er ikke blitt mindre sikker på dette etter denne dagen. Han kom litt “skjeivt” ut i starten men tok igjen Viper og gav 110% hele veien.

Skal vi gå for et SLCCH også? Det vil tiden vise 🙂

…og så var det lille Sethar da. Sethar løp to fine løp hvor han hadde det supert. Noen topplassering ble det overhodet ikke, men det spiller da ingen trille så lenge man får løpe? 🙂

Teo got his Norwegian Lure Coursing Champion (NLCCH)-title today! The first Norwegian whippet ever to become a Lure Coursing Champion! During five lc-trials in Norway he has achieved two Best In Field-titles and now the champion title. And yes, I’m terribly proud… 🙂


Responses

  1. Viper hilser stolt til Teo og gratulerer med utrolig flott tittel med historisk sus!!
    Han sier at det var en ære å møte Teo – man skal jo lære av de beste :o)

    Klart dere går for SLCCH!! – vi heier :o) Sees i skåne?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: