Posted by: teoandsethar | May 2, 2008

Like rask i vann som på land?

Teo og Sethar har begynt på svømmetrening. Helt sant! De har vært på svømmetrening tre ganger, og svømte på sist trening 300 meter hver.

Dette syns jeg er fryktelig morsomt ettersom Teo på den første treningen forsøkte seg på Jesus-trikset med å gå på vannet. Sethar så lettere forskremt og gjorde sitt ytterste for å ikke få forparten for mye under vann. Han ser litt overlegen mens han svømmer – litt sånn “nesa-høyt-oppi-sky”. Men, de svømmer og det hadde jeg faktisk ikke trodd. Teo har vist 0 interesse får det våte element og Sethar har også kunnet styre sin begeistring.

Inspirasjonskilden til svømmedilla er salukijentene Tia og Isis. Vi hadde hørt rykter om at de var ivrige svømmere, og vi var så heldige (avhengig av hvilket ståsted man tolker “heldig” fra…) å få bli med dem.

Etter vi hadde vært på svømmingen var det enda flere som ville prøve, så det som en gang var to ensomme salukijenter i bassenget, har nå blitt til 7 salukis og 4 whippets! Så nå er myndene fra kennel Noor Inca og Team Farytail også erklært svømmedyktige, og vi vet om flere heldige mynder som også snart får seg en svømmetur.

There aren’t many things sighthounds can’t do, but swimming isn’t among their favorite pass times. That, however, doesn’t mean they can’t swim – in fact many of them are excellent swimmers. Teo and Sethar however, can curb their enthusiasm as far as water activities goes. But starting three weeks ago they’ve been  taking swimming classes once a week. During their first “lesson” Teo tried to pull the Jesus stunt – walking on water…not so successful, and Sethar desperately tried to avoid getting water in his hair…

Now they have adjusted really well to the water and are turning into excellent swimmers!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: